Super Elite Technology Co., Ltd.

Super Elite Technology Co., Ltd. Is a Touch Panel (Touch Screen) professional manufacturer. We have 4 wire, 5 wire, 8 wire, Multi-Touch analog resistive type of many sizes Touch Panel (Touch Screen) and controller. The EL lamp and LCD heater also are ones of our products. Super Elite has strong RD team, insist unleaded manufacturing process and got many inventing patents of Taiwan, China, United States, Japan, Korea, and Germany etc for years. Super Elite’s target is for excellent quality and leading technology and also wins long-term trust and positive from customers based on the target .

產品線

超級精英科技有限公司 致力於竭盡所能,為我們的客戶提供滿足他們需求並提供持久價值的優質服務和產品。我們提供 觸摸屏觸控面板觸控顯示器 在台灣擁有多年的高品質。
此外, 超級精英科技有限公司 是一家專業提供的國家製造商和供應商 觸摸屏觸控面板觸控顯示器 相關產品。我們的目標是通過提供超出您期望的優質產品和服務,與您的產品名稱供應商建立長期合作關係。
產品分類:
超級精英科技有限公司 一直是領先的供應商 觸摸屏觸控面板觸控顯示器 自1984年以來一直面向獨立和國家培訓機構。此外,我們質量可靠的產品範圍和以客戶為中心的方法幫助我們在市場上為自己樹立了利基。 超級精英科技有限公司 與客戶緊密合作,共同打造 觸摸屏觸控面板觸控顯示器 根據客戶規格。牢記客戶時間的重要性,我們確保在承諾的時間內將產品交付給他們。